Je FTP-wachtwoord opnieuw instellen

Je kunt de referenties die je gebruikt om je aan te melden bij je hostingaccount via FTP opnieuw instellen of wijzigen, zodat je bestanden naar je account kunt uploaden met een FTP-client.

De aanmeldingsgegevens van je hostingaccount opnieuw instellen of wijzigen

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Meld je aan bij Gateway met behulp van je GoDaddy aanmelding.
  4. Klik onder de domeinnaam voor de gebruiker die je wilt aanpassen op Instellingen.
  5. Voer een nieuw cPanel-wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.

Je kunt de gebruikersnaam van de primaire FTP-account niet wijzigen in cPanel.

Als je het wachtwoord van je niet-primaire FTP-gebruikers wilt wijzigen, meld je je aan bij cPanel (meer info) en klik je vervolgens op FTP-accounts.