Je gedeelde Plesk -hostingwebsites kopiëren

Onze gedeelde Plesk -hostingaccounts kunnen sites kopiëren of klonen. Dit is een eenvoudige manier om een testomgeving voor websiteontwikkeling te maken. Door bestanden te kopiëren naar een ander domein dat op je account wordt gehost, deze vervolgens aan te passen en vervolgens weer terug te kopiëren naar je productiesite, kun je je website doorlopend ontwikkelen zonder onderbrekingen voor je normale website. verkeer ( meer info ).

Om je website te kopiëren

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik onderaan het gedeelte van de domeinhosting die je wilt gebruiken op Meer weergeven .
  4. Klik op Website kopiëren .
  5. Vul de velden op het scherm in en klik op OK .