Je Instagram-account koppelen aan je Facebook-pagina

Voordat je kunt koppelen met Instagram om een Instagram-feed aan je site toe te voegen of Instagram te beheren voor het ophalen van InSight-gegevens, moet je naar je professionele Instagram-account gaan en dit koppelen aan je Facebook-bedrijfspagina.

Verplicht: Controleer voordat je begint of je het juiste type Instagram- en Facebook-account hebt. Persoonlijke accounts kunnen niet worden gebruik.
  1. Ga naar de app Instagram op je telefoon of tablet en meld je aan.
  2. Ga naar je profiel.
  3. Selecteer Profiel bewerken.
  4. Selecteer onder Bedrijfsinformatie de optie Pagina.
  5. Kies de pagina die je aan je Instagram-account wilt koppelen.
    • Als je pagina niet wordt weergegeven, ben je mogelijk geen beheerder van deze pagina. Controleer de instellingen van de pagina in Facebook en ga na welke machtigingen je hebt.
    • Als het koppelen is gelukt, wordt de profielafbeelding van je pagina weergegeven.