Klassieke en webhosting Help

Je Premium WordPress-thema installeren en activeren

Nadat je je Premium WordPress®-thema hebt gedownload, moet je dit uploaden naar je hostingaccount, uitpakken en activeren.

Je Premium WordPress-thema installeren

1. Upload het ZIP-bestand met je thema naar de map /wp-content/themes. Zie het volgende artikel voor meer informatie:
    .
  2. Pak het ZIP-bestand uit dat je zojuist hebt geüpload. Zie het volgende artikel voor meer informatie:
    .

Je Premium WordPress-thema activeren

1. Meld je aan bij je WordPress-bedieningspaneel (http://coolexample.com/wp-admin, waarbij coolexample.com je domeinnaam is).
  2. Ga naar het menu Vormgeving en selecteer Thema's.
  3. Klik in het gedeelte Beschikbare thema's onder je Premium WordPress-thema op Activeren.

Je nieuwe thema wordt weergegeven zodra je je site bezoekt.

Voor aanvullende hulp verwijzen we naar deze WordPress-zelfstudies.