Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Je website is gemigreerd! Welkom bij cPanel -hosting

GoDaddy werkt er voortdurend aan om onze klanten de beste hostingervaring op de markt te bieden. Als onderdeel van deze inspanningen hebben we onze Linux 4G -hostingklanten geüpgraded naar cPanel -hosting. Het configuratiescherm is anders, maar nu heb je toegang tot functies die je voorheen leuk vond, samen met nieuwe.

Wat is er nieuw?

• Direct een domein toevoegen : Je kunt direct domeinen toevoegen in cPanel. Je hoeft niet meer te wachten om aan je nieuwe website te werken!
  • Nieuwe softwareversies : blijf up-to-date met industriestandaarden-cPanel voert de nieuwste versies van PHP, Ruby, Python, Apache en Perl uit.
  • Domeinspecifieke SSL's - met cPanel kun je SSL -certificaten installeren op add -on domeinen, in plaats van dat je een UCC -certificaat nodig hebt voor secundaire domeinen.
  • Opwaardeerbare bronnen - Meer geheugen of verwerkingskracht nodig? Upgrade je account en krijg snel toegang tot je uitgebreide bronnen

Heb je een handige gids nodig?