Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Je website wordt verplaatst! En daarna?

Je website wordt verplaatst! En daarna?

GoDaddy werkt er voortdurend aan om onze klanten de beste hostingervaring op de markt te bieden. Als onderdeel van deze inspanningen upgraden we onze Windows 4G -hostingklanten naar Plesk -hosting en onze Linux 4G -hostingklanten naar Linux -hosting met cPanel. We weten dat verhuizen lastig kan zijn, maar we nemen het zware werk voor je uit handen. Al je website -inhoud, databases en bestanden worden automatisch verplaatst naar je nieuwe hostingplatform. Voordat we je content voor je verplaatsen, zijn er enkele eenvoudige stappen die je kunt nemen om je migratie soepeler te laten verlopen.

Maak voordat je iets gaat opschonen, een back-up van je bestanden en databases en sla ze op je lokale computer op.

1. Verwijder domeinnamen en subdomeinen die niet meer gebruikt worden van je hostingaccount.
  2. Schoon je bestanden op. Verwijder mappen en bestanden die je niet meer nodig hebt of die horen bij websites die niet meer bestaan. Je kunt dit doen met FTP en tegelijkertijd een back-up van je huidige website maken!
  3. Verwijder ongebruikte databases.

Dat is alles! Nu je hosting-account opgeschoond is, is deze klaar voor de migratie!