Je website wordt verplaatst! En daarna?

GoDaddy is voortdurend aan het werk om onze klanten de beste hosting-ervaring te bieden. Als onderdeel van deze inspanningen hebben we onze Windows 4G hosting-klanten een upgrade gegeven naar Plesk-hosting en onze Linux 4G hosting-klanten een upgrade naar Linux hosting met cPanel. We weten dat verhuizen vervelend kan zijn, maar wij zullen het zware werk voor je verrichten. Alle inhoud, databases en bestanden van je website worden automatisch naar je nieuwe hostingplatform verplaatst. Voordat we je inhoud voor je verplaatsen, zijn er een paar eenvoudige stappen die je kunt uitvoeren waardoor je migratie soepeler zal verlopen.

Maak voordat je iets gaat opschonen, een back-up van je bestanden en databases en sla ze op je lokale computer op.

1. Verwijder domeinnamen en subdomeinen die niet meer gebruikt worden van je hostingaccount.
  2. Schoon je bestanden op. Verwijder mappen en bestanden die je niet meer nodig hebt of die horen bij websites die niet meer bestaan. Je kunt dit doen met FTP en tegelijkertijd een back-up van je huidige website maken!
  3. Verwijder ongebruikte databases.

Dat is alles! Nu je hosting-account opgeschoond is, is deze klaar voor de migratie!