Je WordPress-site naar een andere map verplaatsen

Wat als je WordPress® in de verkeerde map hebt geïnstalleerd? Maak je geen zorgen, dat gebeurt regelmatig. Als je je WordPress-site hebt geïnstalleerd via het beheerpaneel van je hostingaccount, kun je deze eenvoudig naar de juiste locatie verplaatsen.

Je WordPress-site naar een nieuwe map verplaatsen

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de sectie Software op Installatieprogramma voor Installatron-toepassingen.
  5. Selecteer de toepassing die je wilt verplaatsen en klik vervolgens op Klonen.
  6. Zorg ervoor dat je in de sectie Bestemming het juiste domein en de map selecteert waarnaar je de site wilt verplaatsen.
  7. Klik op Klonen.

Zie Permalink-problemen met WordPress oplossen als er sprake is van problemen met de permalinks van je site nadat je deze stappen hebt voltooid.