Je Workspace Login gebruiken

Om het gemakkelijker voor je te maken om al onze Workspace-apps te gebruiken, hebben we de Workspace Login gecreëerd.

Met je Workspace Login krijg je toegang tot je Workspace Webmail, Online Storage, Calendar, Fax Thru Email en Easy Database for Websites via één gebruikersnaam en wachtwoord. Zie Workspace Email controleren voor meer informatie.

Is Workspace Login geschikt voor jou?

Als je je Workspace-apps met andere gebruikers deelt, wil je de Workspace Login wellicht niet gebruiken. Als gebruikers zich bij een van je Workspace-apps aanmelden, hebben ze ook toegang tot al je andere Workspace-apps.