Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Kan ik bestanden verzenden vanuit mijn onlinebestandsmap?

Als je je Online Storage aan een e-mailadres hebt gekoppeld, kun je bestanden verzenden wanneer je een e-mailbericht genereert in Webmail en de geselecteerde bestanden als bijlage toevoegen aan het e-mailbericht. Met deze functie wordt het scherm voor het opstellen van e-mailberichten via het web geopend met de geselecteerde bestanden als bijlage bij het lege bericht. Vul de e -mail in en klik op E -mail verzenden.