Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Kan ik nog steeds mijn oude versie van Outlook of Office gebruiken?

Ja, je kunt nog steeds je bestaande versie van Outlook gebruiken als deze compatibel is met Microsoft 365. We ondersteunen Outlook 2013 of hoger. Als je versie van Outlook ouder is dan 2013, bel ons dan op (480) 463-8843 .

Als je Office al hebt, kun je dit na de upgrade nog steeds gebruiken. Je hebt ook toegang tot de functies en software van Microsoft 365 die bij je abonnement zijn inbegrepen .