Kassa-add-ons instellen

Je kunt beslissen waar je add-on-velden worden weergegeven op de kassapagina-voor of na het gedeelte met factureringsgegevens of voor het besteloverzicht (standaard)-door de weergave-instelling aan te passen.

Vereist: WooCommerce Checkout Add-Ons is een premium WooCommerce-extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Ga naar Vormgeving > Aanpassen .
  3. Selecteer WooCommerce > Kassa .
  4. Selecteer de gewenste weergave-instelling in het menu Kassa-add-ons.
    Pas de weergave-instellingen van kassa-add-ons aan
  5. Selecteer hoe je op percentages gebaseerde prijzen wilt berekenen.
  6. Klik op Publiceren .

Verwante stappen

Meer info