Kies een alternatief voor catch-all nadat je bent verhuisd naar Microsoft 365

Een verzamel -e-mail is een account dat berichten verzamelt die zijn geadresseerd aan een verkeerd gespeld of niet-bestaand e-mailadres op uw domeinnaam. Dit kan leiden tot de bezorging van ongewenste e -mail, waaronder spam. Om het risico van phishingaanvallen en andere beveiligingsbedreigingen te voorkomen, staat Microsoft 365 geen catch-all e-mail toe .

Als je een catch-all hebt gebruikt met Workspace Email, werkt deze niet meer nadat je bent verhuisd naar Microsoft 365. Je kunt als alternatief kiezen uit verschillende van de bestaande functies van Microsoft 365 (we raden deze optie ten zeerste aan) of doorgaan naar de rest van het artikel om een ervaring in te stellen die een verzamel-e-mail simuleert.

Gebruik een van de volgende opties als een veiliger alternatief voor een verzamel-e-mail :

• Alias : Maak een adres dat al je e -mail naar een ander postvak IN van je keuze stuurt. Als je adres bijvoorbeeld jane@coolexample.com is en je maakt de alias sales@coolexample.com , dan gaat alle e -mail die naar jane@ of sales@ wordt verzonden automatisch naar jane@coolexample.com . Maak een alias .
  • Distributiegroep : In plaats van contact op te nemen met individuele ontvangers, kun je één e -mail sturen naar een groep mensen, zoals een afdeling of team dat aan een project werkt. Wanneer je e -mail verzendt naar de distributiegroep, ontvangt elk lid deze. Maak een distributiegroep .
  • Gedeeld postvak : geef een groep mensen de mogelijkheid om berichten te lezen en te verzenden vanaf een gemeenschappelijk e -mailadres. Je kunt bijvoorbeeld het gedeelde postvak vragen@coolexample.com zo instellen dat werknemers met toegang de bijbehorende berichten kunnen ontvangen en beantwoorden. Maak een gedeelde mailbox .

Of creëer een ervaring die een catch-all e-mail simuleert :

Als je bedrijf catch-all e-mail nodig heeft, kan een beheerder een vergelijkbare ervaring creëren waarbij e-mail die naar een van de domeinen van je account wordt verzonden, naar één postvak gaat. Houd er rekening mee dat Microsoft geen catch-all e-mail ondersteunt en dat we in plaats daarvan een van de bovenstaande opties gebruiken.

Verplicht: Controleer voordat je verdergaat of je het nieuwe Exchange -beheercentrum gebruikt. Om naar de nieuwe EAC te gaan, selecteer je Nu proberen in de banner bovenaan de pagina.
nieuwe banner voor het Exchange -beheercentrum

Stap 1: Wijzig de domeinstatus

Wijzig eerst de domeinstatus zodat deze berichten accepteert van geadresseerden die nog niet bestaan in je organisatie en geen geldige gebruikers zijn.

1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant E -mailstroom en selecteer vervolgens Geaccepteerde domeinen .
    selecteer mailflow en vervolgens geaccepteerde domeinen
  3. Selecteer je domeinnaam. Aan de rechterkant wordt een menu geopend. Als het menu niet wordt geopend, controleer dan of je het domein zelf hebt geselecteerd en niet het selectievakje ernaast.
  4. Selecteer aan de rechterkant Intern relais .
    selecteer intern relais
  5. Selecteer Opslaan . Je ziet een succesbericht wanneer je domein is bijgewerkt.
    Verplicht: Als je meerdere domeinen in je Microsoft -e -mailabonnement hebt, worden deze vermeld op de pagina Geaccepteerde domeinen . Je moet elk domein dat je wilt gebruiken met de verzamel-e-mail wijzigen in Internal Relay .

Stap 2: Maak een gedeelde mailbox

Maak vervolgens een gedeeld postvak om e-mail te controleren die is opgevangen door de catch-all.

1. Selecteer in het menu aan de linkerkant Ontvangers en selecteer vervolgens Postvakken . Je hoeft Geadresseerden mogelijk niet te selecteren als je net bent overgeschakeld naar het nieuwe Exchange -beheercentrum.
    selecteer ontvangers en vervolgens mailboxen
  2. Selecteer + Een gedeeld postvak toevoegen .
  3. Voer het volgende in:
    • Weergavenaam : Dit is wat ontvangers zien als ze e -mail ontvangen van dit adres.
    • E -mailadres : Noem het e -mailadres catchall voor de @en selecteer vervolgens je domein in de lijst.
    • voer de gegevens van het gedeelde postvak in
  4. Selecteer Maken . Je ziet een succesbericht wanneer het gedeelde postvak is gemaakt. Het kan ongeveer 15 minuten duren voordat het gedeelde postvak beschikbaar is.

Stap 3: Maak een dynamische distributiegroep

Maak een groep geldige gebruikers zodat hun e-mail nog steeds naar hen wordt verzonden en niet naar de verzamelplaats gaat.

1. Selecteer Ontvangers en selecteer vervolgens Groepen .
    selecteer ontvangers en vervolgens groepen
  2. Selecteer Een groep toevoegen .
  3. Selecteer Dynamische distributie en selecteer vervolgens Volgende .
    Opmerking: De ledenlijst van de dynamische distributiegroep wordt elke 24 uur bijgewerkt, wat betekent dat het even kan duren voordat een nieuw aangemaakte gebruiker wordt herkend als lid van de groep.
    selecteer dynamische distributie
  4. Voer onder Naam alle gebruikers in. Selecteer Volgende .
  5. Selecteer onder Eigenaar je e -mailadres in de lijst. Selecteer onder Leden Alle typen ontvangers .
    voer je e -mailadres in en selecteer vervolgens alle typen ontvangers
  6. Selecteer Volgende.
  7. Voer onder Groepse -mailadres allusers in (bijvoorbeeld allusers@coolexample.com ) voor de @en selecteer vervolgens je domein in de lijst. Dit wordt gebruikt als het e -mailadres.
    voer allusers in en selecteer vervolgens je domein
  8. Selecteer Volgende.
  9. Controleer de details en selecteer vervolgens Groep maken . Je ziet een succesbericht wanneer de groep is gemaakt.

Stap 4: Maak een regel om e -mail op te vangen

Maak een regel zodat e -mail die naar een verkeerd gespeld of niet -bestaand e -mailadres wordt verzonden, naar het catchall@ gedeelde postvak gaat.

1. Selecteer Regels onder E -mailstroom .
    selecteer e -mailstroom en vervolgens regels
  2. SelecteerPlus Nieuw en selecteer vervolgens Een nieuwe regel maken . Er wordt een nieuw venster geopend.
    selecteer nieuw en vervolgens nieuwe regel maken
  3. Voer bij Naam Catch-All in .
  4. Selecteer onder aan het venster Meer opties .
    selecteer meer opties
  5. Kies het volgende:
    • Pas deze regel toe als : De afzender selecteren en selecteer vervolgens is extern/intern . Selecteer onder Selecteer locatie afzender de optie Buiten de organisatie en selecteer vervolgens OK .
    • Doe het volgende : Selecteer Het bericht omleiden naar en selecteer vervolgens deze geadresseerden . Selecteer je gedeelde postbus (catchall@) en selecteer vervolgens OK .
    • Behalve als : Selecteer uitzondering toevoegen , vervolgens De geadresseerde en selecteer vervolgens is lid van deze groep . Selecteer allusers (je dynamische distributielijst) en selecteer vervolgens OK .
    • kies opties
  6. Selecteer Opslaan . Nu wordt alle e -mail van buiten je organisatie afgeleverd in dit postvak als de geadresseerde geen lid is van de distributielijst van je gebruikers. Je kunt altijd terugkomen en deze instellingen wijzigen.

Stap 5: Bepaal hoe je toegang wilt krijgen tot de catch-all

Gebruik een van deze opties om toegang tot de verzamel-e-mail in te stellen (selecteer een tabblad om elke optie en de bijbehorende instructies te bekijken).

Bezorg e -mail bij een specifieke gebruiker. Aangezien je het gedeelde postvak niet apart hoeft te controleren, lijkt dit het meest op de ervaring van Workspace Email.

1. Selecteer Geadresseerden en selecteer vervolgens Postvakken .
    selecteer ontvangers en vervolgens mailboxen
  2. Selecteer het selectievakje naast je catchall@ gedeelde postvak.
  3. Selecteer boven je lijst met mailboxen de optie Mailflow -instelling en selecteer vervolgens E -mail doorsturen .
    selecteer de instelling voor de e -mailstroom en vervolgens het doorsturen van e -mail
  4. Schakel de schakelaar Alle e -mails doorsturen die naar dit postvak zijn verzonden in .
    Schakel het doorsturen van alle e -mails naar dit postvak in
  5. Begin onder Doorstuuradres het e-mailadres te typen waarop je alle verzamelberichten wilt ontvangen. Selecteer het e -mailadres dat je wilt gebruiken nadat dit is weergegeven in het vervolgkeuzemenu.
    Opmerking: het e-mailadres waarnaar je doorstuurt, moet deel uitmaken van dezelfde organisatie als de catch-all.
  6. Selecteer Opslaan.

Het opgegeven e-mailadres ontvangt nu alle e-mail die is opgevangen door de catch-all.

Als je de verzamel-e-mail afzonderlijk van het postvak van een gebruiker wilt bekijken, moet je gebruikers toestemming geven om het als een gedeeld postvak te openen.

1. Selecteer Postvakken onder Geadresseerden .
    selecteer ontvangers en selecteer vervolgens mailboxen
  2. Selecteer het selectievakje naast je catchall@ gedeelde postvak.
  3. Selecteer Mailboxdelegatie boven je lijst met mailboxen. Mogelijk moet je hetdrie puntjes pictogram menu om mailboxdelegatie weer te geven.
  4. Selecteer onder Lezen en beheren (volledige toegang) de optie Bewerken .
    selecteer bewerken onder lezen en beheren
  5. Selecteer + Leden toevoegen .
    selecteer leden toevoegen
  6. Selecteer het selectievakje naast de gebruiker (s) die je toegang wilt geven tot het gedeelde postvak.
  7. Selecteer Opslaan.

De opgegeven gebruikers hebben nu toegang tot de catch-all als een gedeelde mailbox .