Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Klanten verwijderen uit de actieve lijst in mijn GoDaddy Pro -ledenaccount

Je kunt clients archiveren in je GoDaddy Pro -ledenaccount om ze te verwijderen uit de lijst met actieve klanten. Informatie voor gearchiveerde clients wordt nooit verwijderd en kan op elk moment worden bekeken.

  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina .
  2. Selecteer GoDaddy Pro .
  3. Selecteer Klanten in de linkerzijbalk.
  4. Selecteer de client die je wilt archiveren.
  5. Selecteer het archiefpictogram op de pagina Klantprofiel.
    selecteer het pictogram om deze client te archiveren
    Een bericht bevestigt dat de client is gearchiveerd. Wanneer je terugkeert naar de pagina Klanten, staat de gearchiveerde klant niet meer in de lijst.
  6. Om de profielen voor je gearchiveerde clients te bekijken, selecteer je Filter en vervolgens Gearchiveerde clients .
    selecteer Gearchiveerde klanten

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.