Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Koop meer SMTP -relays

Je bent standaard beperkt tot 250 SMTP -relays , per mailbox, per dag. Je kunt er meer kopen, in pakketten van 50, per dag. Het kan tot 24 uur duren voordat ze beschikbaar zijn voor gebruik.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op E-mail werkruimte.
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op Help boven aan het scherm.
  5. Klik op Geen SMTP -relays meer? Koop meer .
  6. Selecteer de tijdsduur waarvoor je de extra relais wilt aanschaffen.
  7. Klik op Nu kopen! en voltooi je aankoop.