Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Kopieer een bestand in Plesk -hosting

Je kunt exacte kopieën van bestanden maken op je hostingaccount.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de navigatie bovenaan op het tabblad Bestand.
  5. Selecteer het bestand dat je wilt gebruiken en klik op Kopiëren .
  6. Vul de velden op het scherm in en klik op OK .