Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Kopieer mijn wp-content-map

Opmerking: dit is het eerste deel van het handmatig migreren van een WordPress -site naar je Pro Beheerde WordPress -account. Als je geen Pro Beheerde WordPress -account hebt, kun je hier meer informatie vinden .

Deel 1: Kopieer de map wp-content Deel 2: Maak een SQL -dumpbestand
Deel 3: Upload de sitecontent Deel 4: Werk de sitedatabase bij
Deel 5: Wijzig de tabelvoorvoegsels Deel 6: Breng de laatste wijzigingen aan

Het eerste deel van het handmatig migreren van je WordPress-site naar je Pro Beheerde WordPress-account: Kopieer de map wp-content voor de site die je wilt verplaatsen en download die kopie naar je computer. Dit deel duurt vijf tot tien minuten.

Hoe je dit doet, hangt af van je huidige host. Als je bijvoorbeeld een Linux -hostingaccount hebt, kun je de cPanel File Manager of een FTP -client gebruiken. Bij deze procedure wordt ervan uitgegaan dat je (zoals veel WordPress -gebruikers) cPanel gebruikt.

1. Open Bestandsbeheer in het cPanel -hostingaccount voor je WordPress -site.
  2. Vouw de mappenboom aan de linkerkant uit. De map wp-content voor de site bevindt zich in de map public_html.
  3. Klik op public_html en klik vervolgens op wp-content in de lijst aan de rechterkant.
    waar is de map wp-content
  4. Klik op Comprimeren , selecteer Zip -archief als het compressietype en klik vervolgens op Bestanden comprimeren .
    Klik op bestanden comprimeren
  5. Nadat Bestandsbeheer het Zip -bestand heeft gemaakt, sluit je het vak Compressieresultaten en je zou het nieuwe Zip -bestand in de lijst moeten zien. Als dat niet het geval is, klik je op Opnieuw laden om de lijst te vernieuwen.
  6. Klik op wp-content.zip en klik vervolgens op Downloaden . Het Zip -bestand wordt gekopieerd naar de standaard downloadlocatie op je computer.
    zip -bestand downloaden
  7. Zoek dat bestand op je computer en dubbelklik erop om het uit te pakken.