E-mailmarketing van Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Koppel links aan mijn abonneelijsten

De invoegtoepassing Koppelen aan lijst helpt je bij het synchroniseren van je e -mailnieuwsbrief met je lijsten met abonnees. Dit betekent dat wanneer iemand op een link in je e -mail klikt, je deze automatisch aan een specifieke lijst kunt toewijzen. Het potentieel voor het verdiepen van je betrokkenheid is enorm, waardoor je je kunt richten op je meest betrokken lezers, verder kunt synchroniseren met een automatische beantwoorder en meer!

Link naar lijst -add -on inschakelen

1. Klik bovenaan je scherm op Add -ons. Selecteer vervolgens Meer toevoegen .
  2. Scrol naar de functie Koppelen aan lijst en schakel deze in.
  3. Mad Mimi E -mailnieuwsbrieflink naar add -on voor lijsten

4. Je ziet een bericht dat je er helemaal klaar voor bent! en dat is alles!

Link naar lijst -add -on gebruiken

Markeer in de E -mailopsteller de tekst die je als link wilt gebruiken en klik op het hulpmiddel voor koppelingen . Nu zie je een extra optie! Onder het veld voor de link -URL kun je die link nu toewijzen aan een specifieke e -maillijst.

Zorg ervoor dat je een plaats hebt toegevoegd waar de link naartoe moet (de link -URL) en vink dat selectievakje aan.

Opmerking: je moet een bestemming opgeven voor deze koppeling, anders werkt deze niet correct.

Selecteer de lijst waaraan je je clickers wilt toevoegen, en dat is alles!

Mad Mimi E -mailmarketing Link naar add -on lijst

Verwante onderwerpen:

Hoe voeg ik standaardlinks toe aan mijn campagne?