Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Koppel mijn GoDaddy -account aan Vimeo

Je kunt drie video's uploaden voordat je je GoDaddy- en je Vimeo -account moet koppelen. Wanneer je je accounts koppelt, kun je extra video's uploaden, je video's bewerken en je videospelerinstellingen configureren. Lees meer over de samenwerking tussen GoDaddy en Vimeo .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je website-editor te openen.
  4. Upload een video naar je site, zoals het uploaden van een video naar je header .
    • Selecteer je koptekst en vervolgens Omslagmedia. Bij de meeste thema's kun je een video toevoegen aan je koptekst. Wijzig indien nodig je thema .
    • Selecteer Video.
    • Selecteer Video wijzigen.
    • Sleep je video naar het uploadgedeelte of selecteer Een video toevoegen om toegang te krijgen tot je computer.
  5. Als je je eerste drie video's hebt overschreden, selecteer je Verbinden met Vimeo . Je wordt ook gevraagd om verbinding te maken als je een video selecteert en vervolgens Bewerken selecteert op Vimeo .
    • Als je een nieuwe gebruiker bent, voer je je naam, e -mailadres en wachtwoord in. Selecteer vervolgens Deelnemen met e -mail . Je kunt ook een account maken met je Google -account.
    • Als je al een Vimeo -account hebt, voer je je e -mailadres en wachtwoord in of maak je verbinding met Google of Facebook.
  6. Selecteer Toestaan om GoDaddy toestemming te geven voor integratie met je Vimeo -account.

Meer informatie

• Je hoeft maar één keer verbinding te maken met Vimeo met je GoDaddy -account voor al je sites. Lees meer over de samenwerking tussen GoDaddy en Vimeo .
  • Zodra je je GoDaddy- en Vimeo -accounts hebt gekoppeld, kun je maximaal 10 video's per week uploaden, maximaal 500 MB per week, met een maximum van 5 GB. Als je meer video's per week of meer video's in totaal moet uploaden, of als je geavanceerde aanpassingen wilt, kun je je account upgraden tegen extra kosten. Bekijk de abonnementen en prijzen van Vimeo voor aanvullende gegevens en geavanceerde functies.