Websitebeveiliging en back-ups Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Krijg hulp bij websitebeveiliging

Als er met Websitebeveiliging ooit een beveiligingsprobleem is met je site of als je problemen hebt met back -ups, zijn wij er om je te helpen.

Zie Malware van mijn site verwijderen voor gedetailleerde instructies voor het verwijderen van malware. Volg voor andere problemen deze stappen om een ticket te openen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account waar je hulp bij nodig hebt.
  3. Selecteer Opschonen bovenaan de pagina.
  4. Selecteer Productondersteuning en selecteer vervolgens Nieuw ticket .
  5. Selecteer je probleem in het menu Betreft.
    • Verzoek om malware of zwarte lijst te verwijderen - Alles met betrekking tot malware of je site die op de zwarte lijst staat
    • Websitefirewall - Firewallactiverings- of SSL -problemen, of problemen met het openen van je site
    • Websiteback -up - Hulp bij het instellen of oplossen van problemen met back -ups
    • Monitoring - Hulp bij het instellen van of het oplossen van problemen met de monitoring -plug -in
    Als je een optie selecteert, wordt de pagina vernieuwd en worden velden weergegeven die specifiek zijn voor het probleem of het product dat je hebt geselecteerd.
  6. Voer zoveel mogelijk informatie in de velden in. Vermeld wat je doet wanneer je het probleem ziet. Voeg URL's en exacte foutmeldingen toe. Hoe meer informatie je verstrekt, hoe sneller ons team het probleem kan oplossen.

Geef voor back -ups en malwareverwijdering uw FTP -informatie op, waaronder uw FTP -host , poort , gebruikersnaam en wachtwoord .

7. Als je klaar bent, selecteer je Verzoek indienen .

Bekijk je huidige supporttickets voor websitebeveiliging

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast je account.
  3. Selecteer Opschonen bovenaan de pagina.
  4. Selecteer Productondersteuning en selecteer vervolgens het ticket dat je wilt beoordelen.