GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Krijg sneller toegang tot mijn favoriete lettertypen

Je kunt je favoriete lettertypen downloaden en ze zo organiseren dat je ze gemakkelijk kunt vinden en gebruiken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en selecteer een project.
  3. Selecteer wat tekst.
  4. Tik op de banner die wordt weergegeven op Bewerken .
  5. Tik in de linkerbenedenhoek van de lettertypegordel op de naar boven gerichte pijl. De lettertypebibliotheek wordt geopend.

Blader door lettertypen

6. Tik op het tabblad Gedownload .
  7. Tik op Bewerken .
  8. Om de positie van een lettertype in de lijst te wijzigen, tik je op deLettertype selectie selectiepictogram rechts ervan en sleep het naar een nieuwe positie. Je kunt een lettertype ook boven aan de lijst plaatsen door op de pijl naar boven te tikken.
  9. Tik op Gereed .

De volgorde waarin lettertypen in je lettertypebibliotheek worden weergegeven, wordt voor al je projecten op de GoDaddy Studio iOS -app bijgewerkt.

Bestel je favoriete lettertypen opnieuw

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en selecteer een project.
  3. Selecteer wat tekst.
  4. Tik op de banner die wordt weergegeven op Bewerken .
  5. Tik in de linkerbenedenhoek op de pijl omhoog. De lettertypebibliotheek wordt geopend.

Blader door lettertypen

6. Tik op het tabblad Gedownload .
  7. Om de positie van een lettertype in de lijst te wijzigen, selecteer je deLettertype selectie selectiepictogram rechts ervan en sleep het naar een nieuwe positie.

De volgorde waarin lettertypen worden weergegeven in je lettertypebibliotheek wordt bijgewerkt voor al je projecten in de GoDaddy Studio Android -app.

Reorganiseer je favoriete lettertypen

Het is momenteel niet mogelijk om de volgorde van je gedownloade lettertypen op internet te wijzigen.

Gerelateerde stappen

Meer info