Laat e -mails achter op de server wanneer je een e -mailclient gebruikt

De standaardinstelling van sommige e -mailclients is om uw berichten van de server naar uw computer te downloaden. Als je een kopie van je berichten op de server wilt bewaren, moet je je instellingen in je e -mailclient aanpassen.

Opmerking: als er meerdere computers worden gebruikt om toegang te krijgen tot hetzelfde e -mailaccount, moeten de instellingen op elke computer worden gewijzigd. Als meerdere gebruikers toegang hebben tot hetzelfde e -mailaccount, moet elke gebruiker deze instelling wijzigen.

Om je instellingen voor Apple Mail voor Mac OS X te wijzigen

1. Open Apple Mail.
  2. Selecteer in het menu E-mail de optie Voorkeursinstellingen.
  3. Klik op Accounts en selecteer je e -mailaccount.
  4. Ga naar het tabblad Geavanceerd.
  5. Schakel het selectievakje Kopie van server verwijderen na ophalen van bericht uit .
  6. Klik op OK.

Om je instellingen voor Entourage te wijzigen

1. Open Entourage®.
  2. Selecteer Accounts in het menu Extra .
  3. Selecteer je e -mailaccount.
  4. Ga naar het tabblad Opties.
  5. Onder Server Opties, selecteert u Laat een kopie van elk berichten op de server.
  6. Klik op OK.

Om je instellingen voor Eudora 6 te wijzigen

1. Open Eudora.
  2. Vanuit het menu Extra, kies Opties.
  3. Selecteer Inkomende e -mail .
  4. Selecteer E -mail op server laten staan .
  5. Klik op OK.

Om uw instellingen voor Thunderbird en Netscape Mail te wijzigen

1. Open Thunderbird® of Netscape Mail®.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het menu Tools.
  3. Selecteer Serverinstellingen onder je e -mailaccount.
  4. Selecteer Berichten op de server achterlaten .
  5. Klik op OK.

Om je instellingen voor Opera Mail te wijzigen

1. Open Opera®.
  2. Selecteer in het menu Extra de optie E -mail- en chataccounts .
  3. Selecteer je e -mailaccount en klik op Bewerken .
  4. Ga naar het tabblad Inkomend.
  5. Selecteer Berichten op de server achterlaten .
  6. Klik op OK.

Om je instellingen voor Windows (Vista) Mail te wijzigen

1. Open Windows (Vista) Mail®.
  2. Selecteer Accounts in het menu Extra .
  3. Selecteer je e -mailaccount en klik op Eigenschappen .
  4. Ga naar het tabblad Geavanceerd en selecteer Een kopie van berichten op de server achterlaten .
  5. Klik op OK en klik vervolgens op Sluiten .

Opmerking: als service bieden we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven de producten van derden niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten. Handelsmerken van derden zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.