Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Leid HTTP om naar HTTPS voor WordPress op Linux

Om uw WordPress-website om te leiden naar het beveiligde HTTPS-protocol op Linux, zijn er verschillende stappen die moeten worden genomen voordat de omleiding correct werkt.

Notitie: Als uw site wordt gehost op onze Beheerd WordPress-hostingplatform u hoeft deze instellingen niet handmatig te wijzigen, het HTTPS-protocol wordt automatisch geconfigureerd.

WordPress voorbereidingsstappen

Deze stappen moeten worden genomen voordat u een code wijzigt.

1. Log in op WordPress
  2. Selecteer Instellingen uit het menu en klik op Algemeen .
  3. Zoek de volgende vermeldingen in de Algemene instellingen:
    • WordPress-adres (URL):
    • Siteadres (URL):
  4. Werk beide URL's bij om https in plaats van http
  5. Sla de wijzigingen op

Linux Redirect-stappen

Als uw WordPress-website op Linux wordt gehost, gebruikt deze een .htaccess configuratiebestand . Het plaatsen van het .htaccess in de hoofdmap van uw site zal het gedrag van uw site veranderen.

1. Download een kopie van uw .htaccess vanaf uw hostingaccount.
  2. Open het bestand met uw favoriete teksteditor

Notitie: Zorg ervoor dat u het .htaccess-bestand bewerkt met een platte-teksteditor die geen woordomloop gebruikt. Sommige editors (zoals MS Word of Kladblok met ingeschakelde woordomloop) zullen onzichtbare tekens invoegen om een regeleinde aan te duiden. Uw .htaccess-bestand zal niet werken als het deze speciale tekens bevat.

3. Breng de nodige wijzigingen aan met behulp van de onderstaande voorbeelden.
  4. Sla uw wijzigingen op.
  5. Upload het gewijzigde .htaccess op uw hostingaccount.
  6. Test uw werk door normaal naar de website te navigeren, en het zou automatisch naar HTTPS moeten omleiden.

Voorbeeld WordPress .htaccess Content

Uw WordPress-site zou al een standaardvermelding moeten hebben in uw .htaccess het dossier. het zou er ongeveer zo uit moeten zien:

IfModule mod_rewrite.c> Rewrite Engine op RewriteBase / # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -f RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -d RewriteRule. /index.php [L] / IfModule>

Om ervoor te zorgen dat uw hostingaccount het HTTPS-protocol voor al het verkeer naar de site afdwingt, moet u het volgende toevoegen aan het .htaccess-bestand.

RewriteCond % {HTTPS} ! = op RewriteRule ^ https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

U moet het codefragment na het RewriteBase / in de .htaccess het dossier. Het moet er ongeveer zo uitzien als in het volgende voorbeeld:

IfModule mod_rewrite.c> Rewrite Engine op RewriteBase / RewriteCond % {HTTPS} ! = op RewriteRule ^ https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301] # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -f RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -d RewriteRule. /index.php [L] / IfModule>