Leid mijn WordPress -website om naar HTTPS voor Plesk -hosting

Als je een beveiligd certificaat (SSL) op je WordPress -website hebt, kun je bezoekers automatisch omleiden naar de beveiligde (HTTPS) versie van je website om er zeker van te zijn dat hun informatie beschermd is.

Opmerking: er zijn verschillende plug-ins beschikbaar voor WordPress die je URL automatisch kunnen omleiden nadat je je SSL-certificaat hebt geïnstalleerd. Zie wp.org voor hulp bij WordPress -plug -ins

Hoe je jouw bezoekers doorverwijst hangt af van het soort hosting dat je hebt.

WordPress geïnstalleerd op Plesk/Windows -hosting

1. Meld je aan bij het beheervenster van WordPress.
  2. Klik op Instellingen en vervolgens op Algemeen .
  3. Wijzig je WordPress -URL en site -URL van http://coolexample.com in https://coolexample.com en klik op Wijzigingen opslaan .
  4. Maak een web.config -bestand in je map httpdocs
  5. Voeg de onderstaande code in je web.config -bestand in en sla het bestand op.
    <configuration><system webserver=""><rewrite><rules><clear></clear><rule name="Redirect to https" stopprocessing="true"><match url="(.*)"></match><conditions><add input="{HTTPS}" pattern="off" ignorecase="true"></add></conditions><action type="Redirect" url="https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI}" redirecttype="Permanent"></action></rule><rule name="Main Rule" stopprocessing="true"><match url=".*"></match><conditions logicalgrouping="MatchAll"><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsFile" negate="true"></add><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsDirectory" negate="true"></add></conditions><action type="Rewrite" url="index.php/{R:0}"></action></rule></rules></rewrite></system></configuration>