Webbouwer Help

Lettertypen voor de website kiezen

Ken je geen Bodoni Bold uit een Baskerville Old Face? Maak je geen zorgen. Je kunt kiezen uit meer dan een dozijn lettertypecombinaties, die er allemaal op gericht zijn om de specifieke stijl van jouw website zo goed mogelijk over te brengen. Of je kunt een keuze maken uit de vooraf ingestelde kleur-lettertypethema‘s en je lettertype vervolgens verder aanpassen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken en je huidige kleur-lettertypecombinatie wordt in het hoofdscherm weergegeven.
    je huidige kleur-lettertypecombinatie
  3. Klik op Thema.
    Klik op de knop Stijlen
  4. In het deelvenster Thema kun je:
    • Klik eens door de vooraf ingestelde kleur-lettertypecombinaties bovenaan het deelvenster heen. Met iedere klik verander je je bestaande combinatie volledig.
      door stijlcombinaties klikken
      de websitestijl verandert onmiddellijk
    • Of klik op Lettertypen. Het huidige lettertype van je website is gemarkeerd in het raster. Klik op een ander lettertype om dit te veranderen. Om de lettertypegrootte te wijzigen, klik je op een van de vier stippen op de balk bovenaan lettertypelijsten.
      klik op een ander vierkant om de kleur te veranderen

Opmerking: Als je op Lettertype en kleuren opnieuw instellen klikt, worden het lettertype en de kleur ingesteld op de originele combinatie van het vooraf ingestelde thema, niet op wat je gebruikte voordat je door de voorinstellingen klikte.

5. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  6. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).