Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Beperkingen bij het bewerken van bestanden

Hackers houden ervan om WordPress -sites te misbruiken en te beschadigen, waardoor beveiliging een prioriteit is voor iedereen die WordPress gebruikt. Om Beheerde WordPress-accounts zo goed mogelijk tegen hackers te beschermen, leggen we strikte, op veiligheid gerichte beperkingen op aan welke bestanden bewerkbaar zijn.

Deze functie betekent dat je alleen de volgende bestanden op beheerde WordPress -accounts kunt bewerken:

• Files within the folder /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Je kunt ook alle mappen of bestanden die je zelf uploadt bewerken, zoals een.user.ini bestand.