VPS4-hosting Help

Log in op de mijn Generation 4 Windows-server met Plesk

Je kunt meteen inloggen in Plesk door de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je Generation 4 Windows-server te gebruiken. Dit is een veilige manier om anderen toegang te geven tot de server zonder hen het wachtwoord van je GoDaddy-account te geven.

Opmerking: je hoeft admin-toegang niet in te schakelen om op deze manier in te loggen.

1. Open een webbrowser met deze URL: https://[het IP-adres van jouw server]:8443.
  2. Voer admin in als je gebruikersnaam.
  3. Voer het wachtwoord van je hostingaccount in en klik vervolgens op inloggen.