Aanmelden bij Mijn Microsoft 365-account

Stap 2 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Meld je aan voor toegang tot je Microsoft 365 account. Voeg een bladwijzer toe voor de aanmeldingspagina voor eenvoudige toegang vanuit je browser.

Let op: als je je via Microsoft rechtstreeks probeert aan te melden bij je account (bijvoorbeeld via Outlook op internet), wordt je gevraagd om je e-mailadres in te voeren. Daarna word je naar de stappen hieronder geleid.
  1. Ga naar de aanmeldingspagina van Microsoft 365.
    De Microsoft 365-aanmeldingspagina met een voorbeeld van een e-mailadres.
  2. Voer je Microsoft 365-e-mailadres en -wachtwoord in (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
    • Als je browser je gebruikersnaam en wachtwoord automatisch invult, controleer dan of je Microsoft 365-e-mailadres en -wachtwoord worden gebruikt en niet de inloggegevens van je GoDaddy-account.
  3. Selecteer Aanmelden.

De Office-startpagina wordt geopend. Selecteer uiterst links op de pagina een Microsoft-app die je wilt openen (bijvoorbeeld Outlook voor toegang tot je mailbox).

De lijst met Office-apps waarin Outlook is gemarkeerd.