Aanmelden bij WordPress

Als je WordPress wilt gebruiken, moet je je aanmelden bij het WordPress-dashboard. Het maakt niet uit hoe of waar je WordPress instelt, je kunt dit als volgt bereiken:

1. In een browser: ga naar http://[je WordPress-domeinnaam]/wp-admin (bijvoorbeeld http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Voer je gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
    wordpress aanmelden

Opmerking: Bij Beheerde WordPress- en Pro Beheerde WordPress-hostingaccounts, kun je je WordPress-dashboard rechtstreeks openen van je GoDaddy-account.