Los ontbrekende WordPress -afbeeldingen op en los deze op

Als alle of enkele van je afbeeldingen niet langer zichtbaar zijn, heb je een probleem met de machtigingen voor die bestanden of mappen. Je kunt de onderstaande stappen gebruiken om problemen met machtigingen vast te stellen en op te lossen.

Controleren op problemen met machtigingen

1. Je kunt testen om te zien of een afbeelding machtigingsproblemen heeft of ontbreekt door naar de URL van de afbeelding in je browser te gaan.
    Voorbeeld: http://example.com/wp-content/uploads/2017/07/Capture.png
  2. Als je een foutmelding krijgt wanneer je probeert om naar de afbeelding te gaan, ontbreekt deze of heeft deze onjuiste machtigingen.
  3. Voordat je de machtigingen controleert, kun je het beste eerst controleren of het bestand bestaat. Je kunt de URL naar een afbeelding vinden in de mediabibliotheek .
  4. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  5. Je kunt naar de /wp-content-mappen bladeren.
  6. Definities van Linux -machtigingen—Bevestig dat de machtigingen kloppen voor de map /wp-content.
  7. Als de map /wp-content of de bestanden in de map geen leesrechten of machtigingen hebben voor het zichtbaar maken van internet, zijn ze niet zichtbaar en moet je ze bijwerken.

Opmerking: voor Windows -accounts kunt u alleen mapmachtigingen beheren.

Volgende stappen:

• Als het instellen van machtigingen ervoor zorgde dat je afbeeldingen niet zichtbaar waren of als de afbeelding niet aanwezig was in de map, moet je de afbeelding opnieuw uploaden en weer toevoegen aan de pagina.
  • Ga door naarDatabase zoeken en vervangen als je onlangs je domein hebt gewijzigd.

Meer informatie: