Los problemen met kernbestanden op in WordPress

Je kunt de onderstaande stappen gebruiken om te achterhalen of een fout gerelateerd is aan WordPress -kernbestanden.

Bereid je WordPress -site voor op het oplossen van problemen:

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je problemen oplost.
  2. Schakel caching -plug -ins uit .
  3. Schakel WP_CACHE uit als je site dit gebruikt.

Zoek naar een kernbestandgerelateerde fout:

1. Schakel de WordPress -foutopsporingsmodus in .
  2. Ga naar je site en controleer of er een PHP -fout is opgetreden.
  3. Als er een PHP -fout is, controleer dan of er naar een WordPress -kernbestand of -map wordt verwezen in het bestandspad.

Opmerking: deze fouten verwijzen vaak naar een bestand in de map wp-admin of wp- include.

4. Hieronder staat een voorbeeld:

Fatale fout: vereisen (): openen is mislukt '/home/user/public_html/ wp- include /class-wp.php'

5. Als het bestandspad in de fout een verwijzing naar een kernbestand of map bevat, kun je doorgaan met het oplossen van het probleem .
  6. Als de fout niet zichtbaar is op je website, moet je de fout melden:
  7. Als de logboeken of gedetailleerde fouten een PHP -fout weergeven die verband houdt met een kernbestand, kun je beginnen met het oplossen ervan .

Volgende stappen

• Nadat je hebt gecontroleerd of het probleem te maken heeft met je WordPress -kernbestanden, kun je doorgaan om de WordPress -kernbestandfouten op te lossen.