Maak aangepaste e -mailmappen

Je kunt je Workspace Webmail organiseren met mappen. Mappen die je maakt, worden alfabetisch weergegeven onder de standaardmappen van je Workspace Webmail (Postvak IN, Bulkmail, Concepten, Later verzenden, Verzonden items en Prullenbak).

1. Meld je aan bij je Workspace -e -mailaccount en open je product. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )

Opmerking: je kunt geen mappen maken vanuit mobilemail.secureserver.net

2. Klik op Nieuwe map .
  3. Voer een mapnaam in en selecteer vervolgens de locatie van de map in het menu Als een submap van.

Voer een van de volgende handelingen uit om berichten naar een map te verplaatsen:

• Klik en sleep het bericht naar de map die wordt weergegeven in de lijst met mappen van Workspace Webmail.
  • Selecteer of open het bericht, selecteer de map in het menu Verplaatsen naar map en klik op Verplaatsen .
  • Als je een bericht doorstuurt of beantwoordt, selecteer je de map in de map Verzenden & Het menu Bestand dat wordt weergegeven terwijl je je e -mail opstelt.