Basis- en Pro-reseller Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak aangepaste promotiecodes voor mijn reseller -webwinkel

Aangepaste promotiecodes bieden je klanten kortingen op hun bestellingen, wat een geweldige manier is om je webwinkel te promoten. Je kunt aangepaste promotiecodes maken in het Reseller Control Center.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Select Marketing, selecteer vervolgens Promotions.
    Selecteer Promoties
  3. Selecteer in de rechterbovenhoek Promotie maken .
    Klik op Promotie maken
  4. Voer onder Promotiecode een code in van maximaal 10 alfanumerieke tekens. Je resellercode moet uniek zijn en mag niet al door een andere reseller worden gebruikt.
    Voer de promotiecode in
  5. Voer een beschrijving in van de promotie die is gekoppeld aan de promotiecode.
    Voer een beschrijving in
  6. Selecteer onder Korting Bedrag of Percentage in het vervolgkeuzemenu en voer vervolgens de korting in die je wilt aanbieden. Je korting moet in Amerikaanse dollars zijn en mag niet hoger zijn dan 15% van het totale orderbedrag.
    Voer korting in
  7. Voer bij Minimumbestelling het minimumbedrag in USD in dat uw klanten moeten uitgeven om deze promotiecode te gebruiken.
    Voer het minimale bestelbedrag in
  8. Voer een Startdatum en Einddatum in voor de promotiecode.
    Voer de begin- en einddatum in
  9. Klik op Opslaan om de code te activeren voor de datums die je hebt ingesteld.

Opmerking: je kunt een promotiecode niet verwijderen of de naam ervan wijzigen, maar je kunt deze deactiveren of de details ervan bewerken.