Maak attributen voor een variabel product

Nadat je het variabele product hebt gemaakt, moet je attribuutwaarden definiëren. Kenmerken zijn zaken als maat of kleur. Stel dat je kleding in drie maten verkoopt, dan is Maat de attribuutnaam. De kenmerkwaarden zijn klein, middelgroot en groot .

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik in het linkermenu op Producten , die worden uitgevouwen en extra opties bieden.
  3. Klik op Alle producten in het uitgebreide menu Producten.
  4. Selecteer het variabele product dat je wilt bewerken.

Opmerking: Zorg ervoor dat je eerst het variabele product aanmaakt.

5. Vul in het gedeelte Productgegevens het volgende in:
    • Ga naar het gedeelte Kenmerken in het linkermenu om kenmerkwaarden te maken.
    • Klik op de knop Toevoegen om een nieuw aangepast kenmerk te maken.
    • Voer een Naam in voor het aangepaste kenmerk, zoals Grootte .
    • Voer waarden in voor je attributen, gescheiden door het buissymbool "|" (Te vinden boven je Return -toets). In dit voorbeeld hebben we drie kenmerken voor grootte: Klein | Gemiddeld | Groot
    • Selecteer het selectievakje Gebruiken voor variatie
    • Klik op Attributen opslaan om je attributen op te slaan.
  6. Herhaal stap 5 voor elk kenmerk.
  7. Klik op de knop Concept opslaan of Publiceren in de rechterbovenhoek.

Je kunt de kenmerken van het product op elk moment wijzigen.

Volgende stappen