Maak, bewerk of verwijder doorstuurservices met Doorsturen van e -mail

E -mail doorstuurkredieten die zijn gebundeld met domeinaankopen kunnen niet langer worden gebruikt na de beëindiging van Workspace Email . Als je echter over een bestaand doorstuurkrediet beschikt, kun je ons product voor het doorsturen van e -mail gebruiken om e -mailadressen te maken die berichten automatisch omleiden naar verschillende accounts.

Opmerking: dit artikel is alleen bedoeld voor het doorsturen van adressen die zijn gemaakt met Doorsturen van e -mail. Dit product is onafhankelijk van onze andere e -mailproducten. (Als je niet zeker weet of je dit product hebt, controleer dan je Mijn producten De pagina .) Lees meer over je doorstuuropties voor Professional Email en Microsoft 365 .

Selecteer een tabblad op basis van wat je wilt doen met een doorstuurserver:

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer aan de linkerkant Doorsturen .
    Het dashboard van E -mail en Office links met Doorsturen gemarkeerd.
  3. Selecteer Doorsturen toevoegen .
  4. Voer een naam in voor het doorstuuradres. Dit moet uniek zijn ten opzichte van bestaande e -mailadressen of doorstuurservices die je al hebt gemaakt.
  5. Voer het e -mailadres (sen) in waarnaar je wilt doorsturen en selecteer vervolgens Opslaan .
    Een voorbeeld van een doorstuuradres met 2 e -mailadressen waarnaar inkomende e -mail moet worden doorgestuurd, waarbij Opslaan is gemarkeerd.

Je nieuwe doorstuuradres wordt vermeld op de pagina Doorsturen e -mail met het e -mailadres (sen) waarnaar het is doorgestuurd.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer aan de linkerkant Doorsturen .
    Het dashboard van E -mail en Office links met Doorsturen gemarkeerd.
  3. Open naast een doorstuuradres hetHet horizontale pictogram met drie stippen voor het menu Meer. menu en selecteer vervolgens Bewerken .
  4. Bewerk of voeg adressen toe waarnaar je e -mail wilt doorsturen (gebruik komma's om ze te scheiden).
    Een voorbeeld van een doorstuuradres dat e -mail verzendt naar 1 e -mailadres.
  5. Als je klaar bent, selecteer je Opslaan .

Je ziet de updates op de pagina Doorsturen van e -mail.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer aan de linkerkant Doorsturen .
    Het dashboard van E -mail en Office links met Doorsturen gemarkeerd.
  3. Open naast een doorstuuradres hetHet horizontale pictogram met drie stippen voor het menu Meer. menu en selecteer vervolgens Verwijderen .
  4. Zorg ervoor dat je het juiste doorstuuradres verwijdert en selecteer vervolgens Verwijderen .
    Een voorbeeld van een bevestiging om een doorstuuradres te verwijderen.

Keer terug naar de pagina Doorstuurmails om doorstuuradressen te maken, bewerken of verwijderen.