Maak een admin -gebruiker aan in de WordPress -database

Je kunt vanuit de database een nieuwe WordPress -beheerder maken. Gebruik deze methode als je oorspronkelijke admin -gebruiker beschadigd of verwijderd is.

Waarschuwing: je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt in de database.
  1. Meld je aan bij phpMyAdmin.
  2. Selecteer in phpMyAdmin in het menu aan de linkerkant de naam van de database die je site gebruikt.
  3. Zoek onder Tabel naar de tabel met gebruikers en selecteer deze door de naam en niet het selectievakje in te schakelen. De tabelnaam wordt voorafgegaan door een tabelvoorvoegsel (de tabel van je gebruiker kan bijvoorbeeld wp_users of wp_1wsryb9585_users heten ).
  4. Selecteer Invoegen in het menu bovenaan.
  5. Voer in de kolom Waarde het volgende in:
    VeldWaarde om in te voeren
    IDElk nummer dat nog niet door een andere gebruiker wordt gebruikt. Noteer dit nummer omdat je het moet gebruiken wanneer je de tabelvermelding wp_usermeta maakt .
    user_loginGebruikersnaam voor toegang tot het WordPress -dashboard.
    user_passWachtwoord voor deze gebruiker.
    Waarschuwing: Zorg ervoor dat je MD5 selecteert in de kolom Functie .
    user_nicenameDe bijnaam voor deze gebruiker.
    user_emailE -mailadres voor deze gebruiker.
    user_registeredSelecteer het kalenderpictogram en selecteer vervolgens de datum en tijd waarop deze gebruiker is geregistreerd.
    user_statusZet dit op 0 .
    weergavenaamNaam die voor deze gebruiker wordt weergegeven.
  6. Selecteer aan de rechterkant Ga .
  7. Selecteer in het menu aan de linkerkant de naam van de database die je site gebruikt (herhaal stap 2).
  8. Zoek onder Tabel naar de tabel usermeta en noteer het voorvoegsel van de tabel om deze te gebruiken in de volgende stappen (bijvoorbeeld, als je tabel usermeta wp_usermeta heet, is je voorvoegsel wp_ en als deze wp_1wsryb9585_usermeta heet, is het voorvoegsel wp_1wsryb9585_ , enzovoort) .
  9. Selecteer de usermeta -tabel door de naam te selecteren en niet het selectievakje.
  10. Selecteer Invoegen in het menu bovenaan.
  11. Voer in de kolom Waarde het volgende in:
    VeldWaarde om in te voeren
    user_idVoer de ID van stap 5 in.
    meta_keyVoer het woord mogelijkheden in, voorafgegaan door het databasevoorvoegsel dat is genoteerd in stap 8 (als je databasevoorvoegsel bijvoorbeeld wp_ is, voer je wp_capabilities in, als het wp_1wsryb9585_ is, voer je wp_1wsryb9585_capabilities in, enzovoort).
    meta_valueKopieer en voer het volgende in:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}
  12. Selecteer aan de rechterkant Ga .
  13. Selecteer opnieuw het tabblad Invoegen.
  14. Voer in de kolom Waarde het volgende in:
    VeldWat het is ...
    user_idVoer de ID van stap 5 in.
    meta_keyVoer het woord user_level in, voorafgegaan door het databasevoorvoegsel dat is genoteerd in stap 8 (als je databasevoorvoegsel bijvoorbeeld wp_ is, voer je wp_user_level in, als het wp_1wsryb9585_ is, voer je wp_1wsryb9585_user_level in, enzovoort).
    meta_valueVoer nummer 10 in.
  15. Selecteer aan de rechterkant Ga .

Je kunt je nu aanmelden bij WordPress met je nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord.

Opmerking: om je aan te melden bij WordPress met een nieuwe gebruiker, moet je inlogpagina correct werken. Als er een fout optreedt op de inlogpagina, moet je de fout eerst oplossen .