Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een back -up van een database in mijn Linux -hostingaccount

Hier is hoe je cPanel gebruikt om een handmatige back -up te maken van de database van je website in Linux Hosting.

Opmerking: we kunnen dit ook automatisch voor je doen met Website Backup .

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount waarvan je een back -up wilt maken, op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina in de sectie Bestanden op Back -upwizard .
  5. Klik op de cPanel Backup Wizard -pagina op Back -up maken .
  6. Selecteer onder Gedeeltelijke back -up selecteren MySQL -databases .
  7. Klik onder Laatste stap in de lijst Databases op de bestandsnaam van de database. Als je webbrowser je vraagt om het bestand op te slaan, selecteer je OK .

Verwante stappen

• Je kunt deze back -up gebruiken om je database te herstellen als er een probleem is.