Maak een melding Categorieën in winkelwagen

Met de melding Categorieën in winkelwagen kun je een of meer categorieën selecteren die de melding activeren wanneer er producten uit de categorie (ën) in de winkelwagen zitten. In combinatie met de mogelijkheid om categorieën uit te sluiten, helpt dit bericht je om voorwaardelijke berichten te maken om de kassa -ervaring naar eigen inzicht aan te passen.

Vereist: WooCommerce Cart Notices is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.
  1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Ga naar WooCommerce en klik op Winkelwagenmeldingen .
  3. Selecteer Bericht winkelwagen toevoegen .
  4. Selecteer Categorieën in winkelwagen in de vervolgkeuzelijst Type .
  5. Voer een naam in voor de melding.
  6. Selecteer Ingeschakeld om er een actieve melding van te maken bij het maken.
  7. Maak je kennisgevingsbericht . De variabelen die betrekking hebben op het type melding worden gegeven om u op weg te helpen.
  8. Voer call -to -action -tekst in (optioneel) - Deze wordt gebruikt als gekoppelde tekst die naast de winkelwagen wordt weergegeven om verdere instructies te geven.
  9. Voer een call -to -action -URL in (optioneel) - Dit geeft aan waar de gebruiker naartoe gaat als hij op de call -to -action -knop klikt.
  10. Voeg categorieën toe in het veld Categorieën weergeven waardoor de melding wordt weergegeven wanneer gekoppelde producten zich in de winkelwagen bevinden. Conditioneer de melding verder door categorieën toe te voegen aan het veld Categorieën verbergen om te voorkomen dat deze wordt weergegeven.
    Opmerking: de categorieën moeten exact overeenkomen, onderliggende categorieën worden niet gebruikt om deze melding te activeren.
  11. Selecteer de knop Winkelwagen maken .

Meer info