Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een e -mailcampagne in platte tekst

Je kunt een campagne met platte tekst maken zonder HTML -stijl.

• Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  • Klik op de pagina Campagnes op de pijl -omlaag rechts van de knop Opstellen en klik vervolgens op Alleen tekst .
    Vink het vakje aan

Hierdoor wordt de editor voor platte tekst geopend, zodat je een nieuwe campagne kunt maken zonder HTML.

Opmerking: aangezien je e -mail geen HTML bevat, kun je geen afbeeldingen , stijlen of klikbare koppelingen in je e -mail opnemen. Bovendien krijg je geen statistieken over je mailing.