Exporteer een lijst met mijn domeinen

Exporteer een lijst met je domeinen om domeingegevens te bekijken die lokaal op je apparaat kunnen worden opgeslagen, waaronder de autorisatiecodes voor je domeinen. De lijst met domeinen wordt geëxporteerd als .CSV -bestand.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je gaat bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast Domeinnaam en kies vervolgens Alles selecteren .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Exporteren als .CSV in het actiemenu.
    • Afhankelijk van je schermgrootte, moet je mogelijk het menu Meer selecteren en naar beneden scrollen om Exporteren als .CSV te zien.
  4. Kies de instellingen voor je export:
    • Kolommen in weergave: De export bevat details van de kolommen die momenteel zichtbaar zijn in je portfolio.
    • Alle kolommen: De export bevat details van alle kolommen, inclusief opties die momenteel niet zichtbaar zijn in je portfolio.
    • Autorisatiecodes opnemen: Schakel dit selectievakje in om de autorisatiecodes voor alle geselecteerde domeinen op te nemen.
  5. Selecteer Domeinen exporteren om je domeinlijst te genereren.
  6. Als je export klaar is, selecteer je Downloaden in het bevestigingsbericht om je bestand te downloaden. Of download je lijst vanuit het gedeelte Geëxporteerde lijsten van je account.
    • Je geëxporteerde lijsten kunnen tot 28 dagen nadat ze zijn gemaakt, worden gedownload.