Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een gedeelde mailbox

Met gedeelde postvakken kan een groep mensen berichten lezen en verzenden vanaf een gemeenschappelijk e -mailadres. Als een klant bijvoorbeeld een e -mail stuurt naar info@coolexample.com , kunnen werknemers die toegang hebben tot dat postvak het bericht ontvangen en erop reageren.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

Verplicht: je hebt beheerdersmachtigingen nodig om een gedeeld postvak te maken. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Ga naar geadresseerden en selecteer vervolgens gedeeld .
  3. SelecteerPlus Nieuw .
  4. Voer in het nieuwe venster het volgende in:
    • Weergavenaam : De naam van je gedeelde postvak. Dit is wat ontvangers te zien krijgen als ze e -mail van dit adres ontvangen.
    • E -mailadres : De naam van het e -mailadres voor de @, zoals contactpersoon voor algemene vragen of verkopen voor je verkoopteam. Selecteer je domein in de lijst na @.
  5. Selecteer onder GebruikersPlus Toevoegen .
  6. Voer je voorkeursgebruikers in om hen toestemming te geven voor dit gedeelde postvak en selecteer OK .
  7. Selecteer Opslaan . Het kan ongeveer 15 minuten duren voordat het gedeelde postvak beschikbaar is voor alle gebruikers.
  8. (Optioneel) Selecteer om je machtigingen aan te passenPotlood Bewerken > mailboxmachtiging .Plus Voeg of toeMinpuntje Verwijder gebruikers voor de door jou gekozen toestemming en klik vervolgens op Opslaan .

Weergeven