Maak een melding voor een minimumbedrag aan de winkelwagen

Er wordt een minimumbedrag in de winkelwagen weergegeven wanneer een streefbedrag voor de kennisgeving is bereikt. Als de doelwaarde bijvoorbeeld $ 10 is en de winkelwagenartikelen momenteel in totaal $ 8 bedragen, wordt de melding weergegeven met de{amount_under} variabele gelijk aan $ 2. Je kunt ook een drempelbedrag instellen om te bepalen wanneer de melding moet worden weergegeven.

Vereist: WooCommerce Cart Notices is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.
  1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Ga naar WooCommerce en selecteer Winkelwagenmeldingen .
  3. Selecteer Bericht winkelwagen toevoegen .
  4. Selecteer Minimumbedrag in de vervolgkeuzelijst Type .
  5. Voer een naam in voor de melding in het veld Naam .
  6. Selecteer Ingeschakeld om er een actieve melding van te maken bij het maken.
  7. Maak je aangepaste kennisgevingsbericht . Er wordt een basismelding gegeven om u op weg te helpen met het gebruik van het{amount_under} shortcode, evenals de andere variabelen die verband houden met het berichttype.
  8. Voer call -to -action -tekst in (optioneel) - Deze wordt gebruikt als gekoppelde tekst die naast de winkelwagen wordt weergegeven om verdere instructies te geven.
  9. Voer een call -to -action -URL in (optioneel) - Dit geeft aan waar de gebruiker naartoe gaat als hij op de call -to -action -knop klikt.
  10. Voer een doelbedrag in (optioneel) - Het totaalbedrag van de winkelwagen moet lager zijn dan dit bedrag om de melding weer te geven.
  11. Voer een drempelbedrag in (optioneel) - Dit is het bedrag om de melding te activeren. Indien ingesteld, moet de winkelwagen ten minste dit totale bedrag bevatten om de melding te kunnen weergeven.
  12. Selecteer de knop Winkelwagen maken .

Meer info