Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een Microsoft 365 -e -mailalias

Een e -mailalias is een aanvullend e -mailadres dat e -mails omleidt naar één inbox. U kunt maximaal 400 e -mailaliassen maken.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Microsoft 365 Admin en selecteer E -mailaliassen .
    Het tabblad Microsoft 365 -beheerder is geopend om e -mailaliassen weer te geven
  3. Selecteer Alias toevoegen .
  4. Selecteer de gebruiker in het vak (als je één e -mailadres hebt, is dit standaard geselecteerd).
  5. Voeg je nieuwe alias toe aan het veld Alias invoeren en selecteer Opslaan .

Je nieuwe e -mailalias wordt weergegeven op de pagina E -mailaliassen. Je kunt hier op elk moment komen om extra aliassen toe te voegen, te bewerken of te verwijderen.