Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een MySQL -database in mijn Linux -hosting

Je kunt MySQL -databases maken in je Linux -hostingaccount met behulp van de MySQL -databasewizard van cPanel.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Databases op MySQL -databasewizard .
  5. Volg de aanwijzingen in de wizard om de nieuwe database in te stellen. Zie de MySQL Database Wizard -documentatie voor hulp.
  6. Opmerking: je databasenaam moet uniek zijn in ons systeem. Als je de foutmelding 'database bestaat al' krijgt, moet je een nieuwe databasenaam kiezen.