Maak een MySQL -database in mijn Linux -hosting

Je kunt MySQL -databases maken in je Linux -hostingaccount met behulp van de MySQL -databasewizard van cPanel.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Databases op MySQL -databasewizard .
  5. Volg de aanwijzingen in de wizard om de nieuwe database in te stellen. Zie de MySQL Database Wizard -documentatie voor hulp.
  6. Opmerking: je databasenaam moet uniek zijn in ons systeem. Als je de foutmelding 'database bestaat al' krijgt, moet je een nieuwe databasenaam kiezen.