Maak een geheel nieuw GoDaddy Studio -project

Volg deze stappen om een nieuw project helemaal opnieuw te starten in plaats van een sjabloon te gebruiken:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Selecteer onder aan het schermGoDaddy Studio -knop voor het maken van een project voor iOS Maak .
  3. Kies onder Achtergronden voor Afbeelding , Video , Transparant of een kleur om je project te starten.
  4. Als je een afbeelding of video -achtergrond hebt geselecteerd, selecteer je de afbeelding of video die je wilt gebruiken.
  5. Kies een maat voor je canvas. Bovenaan het scherm kun je een aangepast formaat instellen, of onder aan het scherm kun je een formaat kiezen uit de gegeven opties.
  6. Tik op hetalt -naam voor de afbeelding vinkje in de rechterbovenhoek om je project op te slaan.

Je projectscherm

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Selecteer onder aan het schermGoDaddy Studio -knop voor het maken van een project voor Android Maak .
  3. Kies een maat voor je canvas. Bovenaan het scherm kun je een aangepast formaat instellen, of onder aan het scherm kun je een formaat kiezen uit de gegeven opties.
  4. Tik op hetalt -naam voor de afbeelding vinkje in de rechterbovenhoek om je project op te slaan.

Je projectscherm

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek Nieuw project .
  3. Selecteer Transparant , Video , Afbeelding of een achtergrond om je project te starten.
  4. Kies in het rechtermenu een formaat voor je canvas. Je kunt een vooraf ingesteld formaat kiezen of een aangepast formaat maken.
  5. (Optioneel) Als je een kleur wilt toevoegen aan je projectachtergrond, selecteer je in het rechtermenu onder Achtergrond het vakje Kleur en selecteer je een kleur.
  6. Je projectscherm

Nadat je je project hebt gemaakt, kun je afbeeldingen, video's, vormen, afbeeldingen, tekst en meer toevoegen en vervolgens creatief worden met lettertypen, kleuren en effecten, zoals overvloeien en maskeren.