Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een rapport voor mijn klant in GoDaddy Pro

Je kunt al het werk dat je hebt gedaan in GoDaddy Pro samenvatten en een rapport maken dat je naar je klant kunt sturen.

Opmerking: de rapporten bevatten de updates die je hebt uitgevoerd in GoDaddy Pro -sites. Updates die zijn uitgevoerd vanaf het WP-admin-dashboard zijn niet inbegrepen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en selecteer Websitedashboard openen .
    Open het dashboard van de website
  4. Selecteer Klantrapport in de linkerzijbalk. Selecteer vervolgens Clientrapporten activeren .
  5. Selecteer Activeren in de sectie Gratis klantrapporten.
  6. Selecteer Nieuw rapport .
  7. Typ de rapporttitel .
  8. Kies een sjabloon, de rapporttaal en datumnotatie .
  9. Selecteer het datumbereik.

Opmerking: alles wat je in dat datumbereik hebt gedaan vanuit je GoDaddy Pro Sites -dashboard kan in het rapport worden opgenomen.

10. Selecteer wat je in het rapport wilt opnemen door op de vakjes te klikken. Alle aangevinkte functies worden meegenomen.
  11. Selecteer Aanpassen .
  12. Vul een introductiebericht in en voeg een logo toe.
  13. Selecteer in het gedeelte Algemene instellingen de sjabloon Voorpagina, Kleur en Lettertype .
  14. Koptekst en voettekst aanpassen, vul het afsluitbericht in . Selecteer vervolgens Voorbeeld weergeven en downloaden .

Opmerking: na het voltooien van de bovenstaande stappen, wordt het rapport gemaakt en is het klaar om te downloaden als PDF of om naar een klant te worden verzonden.