Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een sjabloon voor klantrapporten in GoDaddy Pro

Je kunt een sjabloon maken om te gebruiken wanneer je klantrapporten genereert en verzendt in GoDaddy Pro.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en selecteer Websitedashboard openen .
    Open het dashboard van de website
  4. Selecteer Klantrapport in de linkerzijbalk. Selecteer vervolgens Sjablonen .
  5. Selecteer Nieuwe sjabloon maken .
  6. Typ de Sjabloonnaam en Rapporttitel .
  7. Kies een sjabloon, de rapporttaal en datumnotatie .
  8. Selecteer het datumbereik.

Opmerking: alles wat je in dat datumbereik hebt gedaan vanuit je GoDaddy Pro Sites -dashboard kan in het rapport worden opgenomen.

9. Selecteer wat je in het rapport wilt opnemen door de vakjes te selecteren. Alle aangevinkte functies worden meegenomen.
  10. In de sectie Aanpassen vul je Introductiebericht in en voeg je een logo toe.
  11. Selecteer in het gedeelte Algemene instellingen de sjabloon Voorpagina, Kleur en Lettertype .
  12. Pas de koptekst en voettekst aan en vul het afsluitingsbericht in .
  13. Vul in Stuur dit rapport naar een klant sectie.
  14. Selecteer Maken .