Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak en gebruik Microsoft 365 -e -mailsjablonen

Sjablonen besparen je tijd door veelvoorkomende berichten opnieuw te gebruiken. Ze zijn handig voor terugkerende of veelvoorkomende berichten die niet veel hoeven te worden gewijzigd, zoals om nieuwe medewerkers te verwelkomen of om te reageren op algemene vragen. De invoegtoepassing Mijn sjablonen maakt alle sjablonen beschikbaar in zowel Outlook op het web als in uw Outlook-desktopprogramma.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Nieuw bericht .
  3. Selecteer onder de berichttekstmenuknop met drie stippen menu > Mijn sjablonen .
    Menuknop geopend met Mijn sjablonen
  4. Opmerking: zie je Mijn sjablonen niet? Selecteer Add-ins ophalen om deze toe te voegen.

5. Als dit de eerste keer is dat je deze invoegtoepassing gebruikt, selecteer je onder Mijn sjablonen Doorgaan .
  6. Selecteer Sjabloon .
    Het deelvenster Mijn sjablonen wordt geopend met het plusteken naast Sjablonen
  7. Voer een titel in (dit is alleen ter referentie) en het sjabloonbericht en selecteer vervolgens Opslaan .
    Sjabloontitel als Vragen en voorbeeldbericht
  8. Selecteer je sjabloon om deze aan het bericht toe te voegen.
    Selecteer een sjabloon om toe te voegen

Opmerking: Sjablonen worden toegevoegd aan de plaats waar je cursor zich in de berichttekst bevindt. Voeg voor verzending ontvangers, een onderwerp en eventuele bijlagen toe.

Om Mijn sjablonen te openen in je Outlook-desktopprogramma, selecteer je Nieuwe e-mail en vervolgens Sjablonen weergeven in de rechterbovenhoek van het bericht.
Berichtlint met Sjablonen weergeven

Verwante stap

Meer informatie

• U kunt maximaal 32 kB aan sjablonen maken.
  • Een andere manier om tijd te besparen bij het verzenden van e -mail is met handtekeningen .