Maak mijn eerste e -mailcampagne

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Begin met het aanmaken van je eerste e-mail-marketingcampagne.

Opmerking: dit artikel maakt een e -mailmarketingcampagne aan in GoDaddy Email Marketing. Als je Websites + Marketing hebt, wil je in plaats daarvan marketingmails maken en verzenden .

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Opstellen! knop in het rechter paneel.
    Klik op Opstellen

Een lege campagne wordt geopend en ziet er ongeveer zo uit:

Lege campagne
  3. Voer een naam in voor je campagne.
    Voer een naam in voor je campagne
  4. Om een bannerafbeelding te uploaden, klik je op het plus-teken op het tabblad Afbeeldingen.

Een bannerafbeelding is de afbeelding (590 pixels breed), die boven je e-mailcampagne wordt geplaatst en je lezers een eerste indruk geven. Zie voor meer informatie Een bannerafbeelding toevoegen

Klik op het plusteken
  5. Blader naar de afbeelding die je wilt uploaden naar het tabblad Afbeeldingen en klik op Openen.
  6. Klik en sleep de afbeelding van het tabblad Afbeeldingen naar de tijdelijke aanduiding voor de banner.
    Klik en sleep het handvat
  7. Voer in het dialoogvenster Bannerlink dat automatisch wordt weergegeven de URL in waarnaar mensen moeten gaan wanneer ze op de bannerafbeelding klikken en klik vervolgens op Opslaan .
    Voer het koppelingsadres in en klik op Opslaan
  8. Klik op Dit is je hoofdkop , voer een kop in en klik op OK .
    Voer een kop in en klik op OK
  9. Voor het instellen van de lay-out van je e-mailcampagne kun je de moduleknoppen onderaan de campagne gebruiken.
    ModuleknopNaamBeschrijving
    Moduleknop voor het opstellen van afbeeldingen en tekst Afbeelding en tekstEen gecombineerde module met een beeldhouder aan de linkerkant, en een tekstblok aan de rechterkant.
    Moduleknop voor het samenstellen van tekst en afbeeldingen Tekst en afbeeldingEen gecombineerde module met een tekstblok aan de linkerkant en een beeldhouder aan de rechterkant.
    Moduleknop Tekstvormgeving TekstEen tekstblok in volledige breedte. Je kunt tekst opmaken en de tekststijl wijzigen.
    Moduleknop voor het samenstellen van afbeeldingen InstallatiekopieEen beeldhouder in volledige breedte. Je kunt meer afbeeldingen in een rij toevoegen en je kunt het formaat wijzigen.
    Moduleknop voor sectietitel samensteller SectietitelEen speciaal tekstblok dat alleen type top-line H1-tekst bevat. Je kunt het lettertype van de sectietitel wijzigen ongeacht de andere lettertypes in de stijleditor.
    Knop samensteller module Knop Een call-to-action-knop waarmee je de weergavetekst kunt definiëren en kunt linken naar elke URL. Je kunt de stijl van de knop wijzigen in de stijleditor. Meer informatie over de knopmodule.
    Moduleknop scheidingslijn samensteller ScheidingEen horizontale lijn om verschillende delen van je campagne visueel te scheiden.
  10. Voer je tekst in de tekstplaatshouder in.
  11. Upload een afbeelding naar het tabblad Afbeelding , klik en sleep de afbeelding naar de tijdelijke aanduiding voor de afbeelding (net als bij de bannerafbeelding) en klik op OK .
    Voeg tekst toe en sleep de afbeelding naar de tijdelijke aanduiding
  12. Om de kleur en opmaak van je campagne te wijzigen, klik je op het tabblad Stijlen in het rechterdeelvenster naast het tabblad Afbeeldingen en kies je een stijl.
    Klik op het tabblad Stijlen
  13. Klik op de knop Voorbeeld om een voorbeeld van je campagne te bekijken.
    Klik op de knop Voorbeeld

Op dit moment kan je campagne er ongeveer zo uitzien:
    E -mailmarketingcampagne
    Je kunt meer modules toevoegen die sectietitel, afbeelding , tekst en tijdelijke aanduidingen voor knoppen bevatten. Herhaal gewoon de stappen 9, 10 en 11.

14. Klik rechtsboven in je campagne (naast Doorgaan ) op de knop Opslaan .
    Klik op Opslaan