Maak je WordPress -versie privé met de Sucuri Security -plug -in

Het privé houden van je WordPress -versie is belangrijk als je je website niet regelmatig bijwerkt naar de nieuwste versie. Bij oudere versies van WordPress kunnen kwetsbaarheden worden weergegeven in het wijzigingslogboek, waardoor kwaadwillende bezoekers gemakkelijk het doelwit kunnen zijn. We raden aan om je WordPress -website up -to -date te houden.

Verplicht: Je moet de Sucuri Security -plug -in installeren voordat je deze stappen volgt.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Sucuri-beveiliging en vervolgens Instellingen .
  3. Selecteer het tabblad Harden.
  4. Zoek de sectie met het label WordPress -versie verwijderen .
  5. Als de sectie rood is, selecteer je Verharding toepassen . Als het groen is, is de verharding al toegepast.

Opmerking: Als je geen verharding kunt toepassen op deze functie, wordt dit mogelijk al afgehandeld door je hostingplatform.

Verwante stappen

Bescherm je website verder door de andere Sucuri -beveiligingsopties te activeren: