Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak ontbrekende WooCommerce -pagina's

Je kunt eenvoudig ontbrekende WooCommerce -pagina's maken met de WooCommerce -tool voor het installeren van pagina's. Deze tool maakt de pagina's Winkel, Winkelwagen, Kassa en Mijn account voor je, als deze ontbreken.

  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer WooCommerce in het linkermenu om uit te vouwen.
  3. Selecteer Status .
  4. Selecteer Tools .
  5. Scroll naar beneden totdat je Standaard WooCommerce -pagina's ziet .
  6. Klik op de knop Pagina's maken.

Verwante stappen

Meer informatie